Diari Més

Detectat un brot amb la variant britànica en un gimnàs de Barakaldo

En total s'ha sotmès a proves diagnòstiques a 206 persones, de les quals 144 han donat negatiu i 59 usuaris i 3 treballadors han resultat contagiats

Imatge d'arxiu d'un gimnàs.

Detectat un brot amb la variant britànica en un gimnàs de BarakaldoPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Executiu d'Euskadi ha notificat que la variant britànica del coronavirus, que representa ja el 29,3% dels nous casos de covid-19 registrats a Euskadi, és la causant d'un brot amb 62 afectats en un gimnàs deBarakaldo.

El gimnàs en el qual es va detectar el brot ha decidit retardar la reobertura de les seves instal·lacions fins que conclogui una recerca interna, malgrat tenir permís per a reprendre la seva activitat des de dilluns que ve.

En total s'ha sotmès a proves diagnòstiques a 206 persones, de les quals 144 han donat negatiu, mentre que 59 usuaris de les instal·lacions i 3 treballadors han resultat contagiats, segons les dades fetes públiques aquest matí.

BrooklynFitboxingInternationalha informat que ha obert una «recerca sobre el succeït a la franquícia deBarakaldo», després de la qual, «i amb les dades de les autoritats basques, s'establirà el nombre real de contagis en la instal·lació».

Ha anunciat que, malgrat tenir «autorització del Departament de Salut del Govern Basc per a obrir el dilluns 22», ha decidit retardar l'obertura fins a finalitzar la recerca interna.

tracking