Diari Més

El ministre del Regne Unit assegura que hi ha 4.000 variants del coronavirus al món

Nadhim Zahawi assegura que els fabricants treballen perquè les seves vacunes siguen eficaces contra totes les soques

Imatge d'arxiu de l'arribada de turistes

Bèlgica prohibeix viatjar a Espanya i Alemanya i el Regne Unit no ho recomanenEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre responsable del programa de vacunació al Regne Unit,NadhimZahawi, ha assegurat que al món hi ha unes 4.000 variants del virus que causa la covid-19. Per aquest motiu, «tots els fabricants estan tractant de millorar les seves vacunes per assegurar-se que estem preparats per a qualsevol variant».

SegonsZahawi, «és molt poc probable que la vacuna actual no sigui eficaç en les variants, especialment quan es tracta de malalties greus i hospitalització».

Al Regne Unit, més de 10 milions de persones han rebut almenys la primera dosis de la vacuna. El primer ministre Boris Johnson, assegura que cada vegada hi ha més proves que apunten que les vacunes actuals aconsegueixen «reduir morts» i minimitzen les complicacions greus. Tot i això, ha afegit que «aquestes vacunes no ens faran invulnerables. Cap ha aconseguit oferir el 100% de protecció a tothom».

El Govern britànic ha decidit ajornar la segona doside la vacuna fins a dotze setmanes després de la primera per talde maximitzar el nombre de persones que tenen una certa immunitat.
tracking