Diari Més

Política

Sánchez descriu Iceta com a «home d'acord i de concòrdia» i confia que contribuirà a «construir consensos»

El president del govern espanyol destaca el coneixement que té Darias del funcionament de Sanitat

Pla mitjà del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, en una imatge d'arxiu.

Sánchez descriu Iceta com a «home d'acord i de concòrdia» i confia que contribuirà a «construir consensos»Pool Moncloa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez ha descrit Miquel Iceta com a «home d'acord i de concòrdia» en la compareixença en què ha anunciat el seu nomenament com a ministre de Política Territorial aquest dimarts a la tarda. Sánchez ha dit que el primer secretari del PSC és un «estudiós de la política», una persona amb «idees» i ha confiat que contribuirà a «construir consensos». D'altra banda, sobre Carolina Darias, la predecessora d'Iceta a Política Territorial que assumirà la cartera de Sanitat, Sánchez ha destacat que ha «compartit el dia a dia» de la gestió de la pandèmia amb Salvador Illa. El president del govern espanyol ha recordat que ha estat present en les reunions del Consell Interterritorial de Salut, entre d'altres.
Segons Sánchez, tant Darias com Iceta «coneixen molt bé els àmbits on ara desenvoluparan la seva tasca». Sánchez ha apuntat que el reajustament al seu executiu amb la sortida d'Illa és «mínim».

Pel que fa a Illa, candidat del PSC al 14-F, Sánchez ha agraït la tasca al capdavant del Ministeri de Sanitat i l'ha qualificat de «ministre extraordinari». El president espanyol ha destacat que és una «persona honesta», «que ha evitat la confrontació» i amb «vocació de servei públic».

tracking