Diari Més

Telefonia

MásMóvil sofreix una caiguda del servei d'internet a casa en totes les seves marques

La incidència afecta també a Pepephone i Yoigo  

Imatge d'arxiu d'una dona parlant per telèfon

Una dona evita el suïcidi de la seva amiga mentre parlen per telèfonEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MasMóvilha sofert una caiguda en el servei d'internet a casa que sembla que està relacionat amb un problema al servidor i que afecta a totes les marques del grup, entre elles la pròpiaMásMóvil,PepephoneiYoigo, segons han informat a EFE fonts de la companyia.

De moment, no han precisat el nombre de clients afectats per aquest problema, que ha començat cap a les 11.30 hores i que afecta tant internet com a trucades a fixes, segons les fonts.

Des del compte dePepephonea Twitter s'ha alertat aquest dimarts que hi havia un problema generalitzat en el servei d'internet a casa, que sembla que està relacionat amb el servidorDNS, el sistema que tradueix la IP (l'adreça numèrica de la màquina) i l'ha converteix a direccions web.

L'allau de trucades ha provocat que el Centre d'Atenció al Client deMásMóvils'hagi vist desbordat, segons afirmen des del mateix compte, que asseguren que estan treballant perquè funcioni com més aviat millor.

Des deMásMóvil, han dit a EFE que no es tracta d'una fallada generalitzada, ja que afecta uns clients i a uns altres no, encara que no han donat de moment més detalls sobre aquest tema.

tracking