Diari Més

Un nen de 10 anys de Ciudad Real supera la covid-19, després d'11 dies en l'UCI

Un dels infermers que l'ha atès destaca que el nen «mai va llençar la tovallola»

Imatge de l'Hospital La Mancha Centro, de Alcázar de San Juan (Ciudad Real).

Un nen de 10 anys de Ciudad Real supera la covid-19, després d'11 dies en l'UCI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un nen de 10 anys ha aconseguit superar la covid-19 després de romandre 11 dies en la Unitat de Vigilància intensiva (UCI) de l'Hospital La Manxa Centre, d'Alcázar de San Juan (Ciudad Real).

Un dels infermers que ha atès aquest nen a l'Hospital La Manxa Centre ha compartit una foto en la xarxa social Instagram en el qual mostra la seva alegria per la seva recuperació.

«El meu heroi, amb tan sols 10anyets has hagut de conèixer el que és passar-se 11 dies en una UCI, 6 d'ells connectat a un respirador, el virus va anar per a tu», ha penjat el sanitari que va atendre el petit en aquesta xarxa social consultada aquest diumenge per Efe.

L'infermer ha recordat que van ser nits llargues en les quals, «encara estant adormit, notaves que érem aquí i buscaves una mà».

«Mai vas llençar la tovallola, has lluitat de manera incansable encara sent conscient moltes vegades del que estava passant. Has estat un exemple en tot per a tots», ha explicat.

I ha indicat que per a mi em queda la frase que has dit quan t'he preguntat que volies ser de gran: «encara no ho sé, però el que sigui, aniré amb totes les meves forces», deixant clar així, diu l'infermer, que «amb aquesta actitud era molt difícil que això pogués amb tu».

El sanitari recorda que ha sentit «emoció i alegria quan t'he vist sortir de la unitat amb la teva capa d'heroi».

I ha destacat: «Tot l'equip et portarem en el cor el meu petit heroi. Ho has aconseguit campió».

tracking