Diari Més

Instal·len un dispositiu contra la covid que elimina virus i bacteris en una llar d'infants de Santander

El 99,9% de microorganismes patògens desapareixen

Imatge d'una llar d'infants.

Les mares treballadores amb un fill a la llar d'infants es podran desgravar fins a 1.000 eurosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Meruelo, a Santander, ha instal·lat en la llar d'infants municipal un dispositiu, amb una inversió pròxima als 2.000 euros, que elimina virus i bacteris de l'aire i que forma part dels projectes de prevenció enfront de la covid-19 del Ministeri de Ciència i Innovació per a fer del centre un espai «més segur».

Segons ha indicat el Consistori en xarxes socials, es tracta d'una tecnologia «innovadora i disruptiva» que genera i expandeix «eficaçment radicals hidroxils» i que, mitjançant processos d'oxidació avançats, elimina «fins a un 99,9% de microorganismes patògens».

També millora la qualitat de l'aire reduint els compostos orgànics volàtils i les partícules en suspensió, a banda d'eliminar les olors.

Malgrat que és conscient que el «risc de contagi zero no existeix», l'equip de govern del PP ha apostat per instal·lar aquest dispositiu en la llar d'infants amb la idea de «donar més seguretat a les famílies que deixen allí als seus fills i també a les responsables educatives».

tracking