Diari Més

Alimentació

Nestlé Jungly torna al mercat

La tableta de xocolada amb llet i galeta es podrà adquirir a partir de febrer als principals supermercats

La tauleta es produirà a la fàbrica de Nestlé a La Penilla de Cayón.

Nestlé Jungly torna al mercatNestlé

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nestlé ha anunciat que tornarà a treure al mercat la mítica tauleta de xocolata NestléJungly. El producte es va deixar de comercialitzar fa cinc anys i es podrà adquirir a partir del mes de febrer als principals supermercats.

La tauleta es produirà a la fàbrica de Nestlé a La Penilla de Cayón (Cantàbria) seguint la recepta original i mantindrà la seva imatge. Aquesta està fabricada amb xocolata amb llet i trossets de galeta. El cacau ha estat obtingut de forma 100% sostenible a través del programaNestlé Cocoa Plan.

El responsable de Marketing de Tabletas Nestlé, Joan Moreno, assegura que són tantes les ganes que tenia la gent queNestlé Jungly tornés que, fins i tot, s'havien recollit signatures i havien convertit el nom del producte en trending topic a Twitter.

Per celebrar la seva tornada, l'empresa subhastarà la primera tauleta de Nestlé Jungly entre els consumidors a través d'Internet amb fins benèfics. L'importes destinaràíntegramenta projectes de biodiversitatal nordd'Espanya ambel suport iassessoramentde la Fundación Global Nature.

tracking