Diari Més

Societat

Una fotògrafa busca dos enamorats als que va fotografiar besant-se a l'autopista durant el temporal

María de la Cruz vol regalar-los la instantània que els va fer enmig de l'autopista A-2 tota coberta de neu  

Fotografia de la parella besant-se a l'A-2.

Una fotògrafa busca dos enamorats als que va fotografiar besant-se a l'autopista durant el temporalMaría de la Cruz

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

María de la Cruz, periodista a Change.org i fotògrafa aficionada, porta dos dies buscant una parella d'enamorats que va retratar besant-se enmig de l'autopista A-2 coberta de neu pel temporalFilomena, un instant inèdit «i meravellós» que vol regalar-los perquè el guardin per sempre.

Són dos desconeguts que es besen apassionadament a la carretera de Barcelona, a l'altura de l'avinguda d'Amèrica, que apareix completament coberta per la neu al pas de la borrascaFilomena, que ha deixat a la capital la major nevada en mig segle i imatges impossibles d'oblidar.

I algunes d'aquestes imatges les ha captat De la Cruz, que el dissabte es va llençar al carrer amb la seva càmera i mentre treia fotos de la neu, d'un noi esquiant... va veure de sobte a un noi i a una noia que s'estaven besant enmig de l'horitzó blanc en el que s'havia convertit l'A-2, compta en una conversa amb Efe.

Va ser diumenge quan va repassar totes les instantànies que havia tret i va veure «aquesta foto única» que va decidir publicar a Instagram amb un missatge on deia «que seria bonic trobar als protagonistes» perquè li agradaria, diu, que tinguessin aquesta imatge irrepetible en les seves vides perquè, probablement, mai podran tornar a besar-se en una autopista coberta de neu.

Fins ara, María de la Cruz no ha tingut èxit encara que la fotografia ha tingut «més de 700likes»i l'han compartit centenars d'usuaris d'aquesta xarxa social.

Fins i tot ha estat publicada a la revista National Geographic, en un reportatge que ha fet sobre el pas de la borrascaFilomenaper Espanya.

María està desbordada i molt contenta per la repercussió que ha tingut aquesta fotografia, però sobretot el que més desitja, diu, és trobar a aquesta parella d'enamorats i donar-los-hi l'original d'aquest instant increïble.

tracking