Diari Més

Energia

Alejandro Fernández acusa el govern espanyol d'encarir la llum «ni més ni menys que un 27%» en ple temporal

El líder del PPC insta Illa a triar «immediatament» entre ser ministre i candidat del PSC: «Hi ha en joc la salut»

Alejandro Fernández, durant una entrevista amb l'ACN.

Alejandro Fernández diu que està disposat a dialogar amb l'independentisme però exigeix que renunciï a «vies il·legals»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del PPC, Alejandro Fernández, ha acusat el govern espanyol d'haver pres «la decisió d'apujar ni més ni menys que un 27%» el preu de l'electricitat en ple temporal.

En un vídeo difós aquest dissabte, el líder popular ha assenyalat que es tracta de l'augment de preus «més alt que es recorda» i ha criticat la «nul·la sensibilitat social» de l'executiu que presideix Pedro Sánchez per permetre-ho «en un moment especialment difícil de pandèmia, crisi econòmica i les temperatures més baixes que es recorden».

Fernández també ha aprofitat per reclamar al ministre de Sanitat i cap de llista del PSC a les eleccions previstes per al 14 de febrer, Salvador Illa, que triï «immediatament» si vol ser presidenciable o seguir al govern espanyol. «És impossible ser ministre de Sanitat i a més dedicar-te a fer campanya electoral», ha assegurat, i ha advertit que «hi ha en joc la salut dels espanyols».
tracking