Diari Més

Illa creu que no serà necessari el suport de l'Exèrcit per a les vacunacions

Romandrà al capdavant de la cartera de Sanitat fins que comenci la campanya electoral

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, en una roda de premsa a Moncloa.

Illa: «Podem estar a l'inici de la tercera onada si no es prenen mesures adequades»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Sanitat, SalvadorIlla, ha agraït l'oferta d'ajuda de la titular de Defensa, Margarita Robles, perquè l'Exèrcit també vacuni a la població contra elcoronavirus, però creu que la sanitat pública té «recursos suficients» per abordar aquesta campanya sense suport extern.

«Totes les ajudes són benvingudes i són agraïdes», ha assenyalatIllaaquest dijous en roda de premsa a Barcelona, on ha expressat el seu convenciment que la sanitat pública compta amb els «recursos suficients de tota mena per poder administrar les dosis de vacunes que anem rebent».

Ha recordat que Sanitat no ha sol·licitat ajuda a cap entitat i ha insistit que fa mesos que les Comunitats Autònomes estan treballant en els seus plans de vacunació per aplicar dins dels seus territoris.

En aquest sentit, ha assenyalat que algunes autonomies els estan executant «a la perfecció» mentre unes altres no han arribat encara a la «velocitat de creuer» que s'espera que aconsegueixin en breu termini.

Seguirà en el càrrec fins a la campanya del 14-F

Illaha assegurat que romandrà al capdavant de la cartera de Sanitat fins que comenci la campanya electoral dels comicis catalans del 14 de febrer, en els quals serà el candidat del PSC, malgrat les crítiques de l'oposició, que li demana que deixi ja el càrrec.

«Em remeto al que vaig dir en el seu moment: estaré fins a l'últim minut desenvolupant les meves competències i el dia que comenci la campanya electoral les deixaré», ha dit.

tracking