Diari Més

Assalt al Capitoli

Cadena de dimissions entre alts càrrecs de la Casa Blanca després dels disturbis

Durant l'assalt han mort almenys 4 persones i se n'han detingut 52

Un partidari del president Donald Trump porta la bandera confederada en l'assalt al Capitoli dels Estats Units, a Washington.

Cadena de dimissions entre alts càrrecs de la Casa Blanca després dels disturbisACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller adjunt de seguretat nacional de la Casa Blanca,MattPottinger, ha dimitit després del comportament del president Donald Trump davant els disturbis que s'han produït la nit del dimecres i la matinada del dijous al Capitoli, assaltat per seguidors del mandatari, informa la CNN.

La cadena estatunidenca cita fonts pròximes aPottingerper confirmar aquesta dimissió, que no és l'única que s'ha produït en les últimes hores entre els alts càrrecs del gabinet de Trump.

La CNN també havia informat el dimecres que diversos dels principals assessors del president, inclòs l'assessor de seguretat nacional Robert O'Brieni el sotscap de gabinet ChrisLiddell, estaven considerant renunciar.

D'altra banda,StephanieGrisham,exdirectorade comunicacions de la Casa Blanca, i secretària de premsa i actual cap de gabinet de la primera dama,MelaniaTrump, va presentar la seva renúncia la tarda del dimecres, arran de les violentes protestes, segons va explicar un funcionari de la Casa Blanca a CNN.

Aquest mitjà va confirmar igualment la renúncia amb efecte immediat de la secretària social de la Casa Blanca, Anna Cristina «Rickie»Niceta.

GrishamiNicetaes trobaven entre els funcionaris de l'administració Trump amb més anys de servei.

tracking