Diari Més

La Comunitat Valenciana anuncia el tancament de l'hostaleria a les 17 hores

També avançarà el toc de queda a les deu de la nit  

El presidente de la Generalitat, Ximo Puig, durante la rueda de prensa que ha ofrecido hoy.

La Comunitat Valenciana anuncia el tancament de l'hostaleria a les 17 horesEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Comunitat Valenciana avançarà el toc de queda a les deu de la nit; l'hostaleria tancarà a les cinc de tarda; es confinaran 26 municipis durant 14 dies, i es prorrogarà el confinament perimetral de la regió fins al 31 de gener.

Les noves mesures contra la pandèmia, que segons ha anunciat elpresidentde la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, entraran en vigor aquest dijous i s'allargaran almenys fins al 31 de gener, inclouen també la limitació a quatre persones el màxim de persones a les taules dels locals d'hostaleria.

Així ho ha anunciat aquest dimarts Puig després de presidir la Mesa Interdepartamental per a la Prevenció i Actuació enfront de lacovid-19, en la qual s'han analitzat les últimes dades sobre la pandèmia a la Comunitat Valenciana i s'han adoptat noves mesures.

Puig ha justificat les noves restriccions en què la situació de la pandèmia en la comunitat és «greu» i «difícil» i la transmissió creix «de manera exponencial», la qual cosa exigeix una resposta «contundent, ponderada i immediata» per part del Govern valencià.

tracking