Diari Més

Grècia detecta els primers quatre casos de la soca britànica de covid-19

Aquests es van detectar en dos vols procedents del Regne Unit i han estat posats en quarantena de deu dies en un hotel  

Sala d'arribades de l'aeroport internacional Eleftherios Venizelos, d'Atenes.

Grècia detecta els primers quatre casos de la soca britànica de covid-19Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les autoritats sanitàries gregues han detectat els quatre primers casos de la soca britànica delcoronavirusdurant el control de dos vols procedents del Regne Unit, informen els mitjans locals.

Les quatre persones, totes menors de 30 anys, van arribar a Atenes els passats 21 i 22 de desembre, i van donar positiu en un test ràpid d'antígens a l'aeroport, en el qual també es van detectar dos casos delcoronavirusno mutat.

En les proves moleculars que es van realitzar a continuació, i que els seus resultats tan sols es van conèixer diversos dies després, es va trobar que quatre dels sis casos portava la nova soca més contagiosa.

Els passatgers han estat posats en quarantena de deu dies en un hotel i al final d'aquest període se'ls realitzarà una nova prova, del resultat de la qual dependrà si podran sortir o no.

Segons van assenyalar fonts sanitàries als mitjans, la resta de passatgers de tots dos vols estan sota vigilància epidemiològica, sense que fins al moment s'hagin detectat contagis.

Grècia, amb prop d'onze milions d'habitants, ha registrat fins al moment 4.957 defuncions percoronavirus140.099 casos confirmats.

tracking