Diari Més

Successos

Dos morts i tres ferits en un accident en Antequera

Bombers i Guàrdia Civil alliberen a cinc persones de l'interior dels cotxes sinistrat

Efectius treballen al rescat

Dos morts i tres ferits en un accident en AntequeraJunta de Andalucia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues persones han mort i tres han resultat ferides en un accident de trànsit aquest dissabte en la localitat malaguenya d'Antequera, segons han informat Emergències 112 Andalusia i fonts del Centre de Gestió de Trànsit de Màlaga.

Les mortes són dues dones de 48 i 50 anys. L'accident s'ha produït a les 8.20 hores en l'en el quilòmetre 118 de la carretera A-384, a l'altura de la colònia de Santa Ana en sentit Sevilla, amb tres vehicles implicats després d'una col·lisió frontal

Les primeres recerques apunten al fet que un vehicle conduït per una dona de 29 anys ha envaït el sentit contrari i ha col·lidit de formafrontolateralamb un altre turisme, en la part posterior del qual viatjaven les dues dones que han mort, a més de, almenys, la conductora, de 49 anys, han explicat a Efe des de Trànsit.

Al lloc s'han desplaçat els serveis de l'Empresa Pública d'Emergències Sanitàries (EPES)amb un helicòpter, a més d'agents de la Guàrdia Civil i Bombers, els qui han hagut d'alliberar a cinc ocupants dels cotxes implicats en l'accident que havien quedat atrapats en el seu interior després de l'impacte.

Segons han indicat els Bombers al 112, dues dones de 29 i 49 anys i un home de 52 han estat evacuats amb ferides de diversa consideració a un hospital d'Antequera.

tracking