Diari Més

El Regne Unit notifica 54.990 nous casos de covid-19

El ministeri va comunicar a més que s'han detectat també altres 454 defuncions relacionades amb el virus en el conjunt del país.

Imatge del centre de Londres

El Regne Unit comptabilitza 326 noves defuncions per Covid-19 en les darreres 24 horesEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Regne Unit va registrar 54.990 nous casos decoronavirusen les últimes 24 hores, confirmats després d'haver estat sotmesos a una prova de laboratori, segons les dades divulgades aquest diumenge pel ministeri britànic de Sanitat.

El ministeri va comunicar a més que s'han detectat també altres 454 defuncions relacionades amb el virus en el conjunt del país.

Les xifres difoses avui són menors que les divulgades aquest dissabte, quan es va aconseguir un rècord de contagis diaris des del principi de la pandèmia, de 57.725 nous positius.

Després d'aquestes últimes dades, a més d'encadenar-se sis jornades consecutives amb més de 50.000 infectats per dia al Regne Unit, el nombre total de positius percoronavirusdes del principi de la crisi s'eleva a 2.654.779.

Quant al nombre de defuncions per la malaltia, aconsegueix ja els 75.025 decessos.

Aquestes xifres actualitzades, agreujades pel sorgiment d'una nova variant més contagiosa, es coneixen al mateix temps que el primer ministre, Boris Johnson, va avançar avui a la BBC que probablement es «enduriran» en les pròximes setmanes les actuals mesures de restricció que s'apliquen ara en aquest país, a la vista del repunt de casos.

El primer ministre no va aportar detalls concrets sobre en què consistiran exactament aquests canvis en les pautes actuals, que se cenyeixen a quatre nivells de risc segons la incidència de contagis en els diferents punts del país.

Malgrat la gravetat de la pandèmia, el Regne Unit espera a la introducció demà d'una segona vacuna -la desenvolupada per la universitat britànica d'Oxford i la farmacèuticaAstraZeneca-per a combatre el virus, que se suma a la dePfizer/*BioNTech, introduïda el desembre passat

tracking