Diari Més

Confirmat un cas de la soca britànica de covid-19 a Santiago

El conseller de Sanitat de Galicia ha apuntat que hi ha un altre grup de sis persones a A Mariña de Lugo en estudi

El conselleiro de Sanidad, Julio García Comesaña, durante la rueda de prensa de las nuevas medidas tras el comité clínico, esta martes en Santiago de Compostela.

Confirmat un cas de la soca britànica de covid-19 a SantiagoEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Elconseller de Sanitat, Julio GarcíaComesaña, ha informat aquest matí que s'ha confirmat un dels casos de la soca britànica decoronavirusque estaven en estudi a Galícia, i ha indicat que es tracta d'un pacient que es troba a l'àrea sanitària de Santiago de Compostel·la.

Ho ha informat aquest dimecres en una roda de premsa a la Corunya, en la qual ha detallat que aquesta persona va viatjar des de Regne Unit i se li va fer una «prova específica» a causa del seu origen, després que donés positiu el seu company de viatge.

«Ja està en marxa el procés de notificació al Ministeri. Es va confirmar que és així», ha assenyalat el titular de Sanitat després d'haver apuntat ahir que hi havia dos casos en estudi d'aquesta variant a Galícia. Ara, ha assegurat, s'està treballant en l'estudi i el rastreig dels contactes d'aquest cas.

A més, GarcíaComesañaha apuntat que hi ha un altre grup de sis persones a AMariñade Lugo, també provinents de Regne Unit, als quals se'ls ha fet la prova perquè presentaven símptomes, però encara no es disposa del resultat.

Es tracta de cinc persones que pertanyen a una mateixa família i una altra persona que és contacte estret d'aquest grup.Així, són un total de set casos de la soca britànica en estudi a Galícia, i un ja confirmat.

tracking