Diari Més

Successos

Una nena de 12 anys apunyala a un home que maltractava a la seva mare

La menor va defensar així a la dona, que era víctima de reiterades agressions per part de la seva parella

Una nena de 12 anys apunyala a un home que maltractava a la seva mare

Una nena de 12 anys apunyala a un home que maltractava a la seva mare

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una nena de 12 anys va apunyalar el dimecres a un home que agredia la seva mare en el municipi valencià de Torrent, segons va informar Les Províncies. La menys va defensar va assentar una ganivetada a l'agressor, que durant un episodi de violència masclista, agafava a la mare pel coll.

Diverses patrulles de la Policia Local i Policia Nacional van acudir amb urgència al lloc després de rebre l'avís d'un cas de violència de gènere, encara que en aquest moment desconeixien que la víctima havia sortit indemne i el maltractador estava ferit d'arma blanca.

Els fets van succeir sobre les onze de la nit en el domicili familiar on resideix la dona maltractada amb els seus quatre fills de poca edat i el seu company sentimental, de 32 anys i nacionalitat búlgara, l'home acoltellat per la nena.

Enregistrament amb el mòbil

La Policia local Torrent es va personar en el lloc on es va produir l'apunyalament i va trobar a l'home dessagnant-se pel que va anomenar als serveis sanitaris d'urgència.

La nena va explicar als agents el que havia succeït i va presentar també un enregistrament d'àudio realitzada amb el mòbil en la qual se senten els crits de la mare mentre era víctima de l'agressió.

La menor va relatar també que ja havia presenciat altres escenes de violència. La mare va presentar denúncia per violència de gènere contra l'agressor, que és el pare d'un dels seus quatre fills. A més, va exculpar a la nena, que no té responsabilitat penal en ser menor de 14 anys. L'home acoltellat té antecedents delictius per maltractament.

tracking