Diari Més

Pfizer assegura que ha resolt els retards en els primers lliuraments de vacunes

Espanya rebrà el dimarts el primer lot setmanal de 350.000 dosis de la vacuna contra la covid-19  

Imatge d'una vacuna de Pfizer.

Pfizer assegura queha resolt els retards en els primers lliuraments de vacunesEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El «problema logístic menor» que ha fet que vuit països de la Unió Europea experimentessin retards en la recepció dels primers lots de dosis dePfizer-BioNtechha estat resolt, ha indicat a Efe un portaveu de la farmacèutica.

«A causa d'un problema logístic menor, hem reprogramat un número limitat dels nostres lliuraments. L'assumpte logístic s'ha resolt i aquests lliuraments ara s'estan enviant. No hi ha problemes de fabricació que informar», ha indicat el portaveu del laboratoriDervilaKeane.

Espanya és un dels països afectats pel retard i rebrà el dimarts el primer lot setmanal de 350.000 dosis de la vacuna contra lacovid-19que tenia previst rebre el dilluns, segons ha anunciat el Ministeri de Sanitat, al que el laboratori va notificar «un problema en el procés de càrrega i enviament».

La campanya de vacunació a Espanya va arrencar aquest dissabte, en un esforç perquè tots els països de la Unió Europea (UE) iniciessin les immunitzacions entre els dies 27 i 29 de desembre, encara en el 2020.

«Em commou veure que la gent es vacuna a tot arreu de la UE. De Madrid a París, d'Atenes a Riga. Primer protegim als més vulnerables. Aviat tindrem suficients dosis per a tots», va declarar a propòsit de la distribució de les primeres dosis la presidenta de la Comissió Europea (CE),UrsulavonderLeyen.

tracking