Diari Més

El Govern crea una pàgina web per resoldre els dubtes sobre la vacunació contra la covid-19

Té efectes secundaris? Quins són els beneficis de vacunar-se? Puc triar quina vacuna posar-me? Són algunes de les qüestions a les quals respon

Arribada a Catalunya de la vacuna contra la Covid-10

Arribada a Catalunya de la vacuna contra la Covid-10Salut

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha llançat una pàgina web (www.vacunacovid.gob.es) per resoldre els dubtes de la ciutadania sobre la vacunació contra la covid-19.

La ministra de Política Territorial, Carolina Darias, ha anunciat aquest dilluns la publicació d'aquesta web durant la roda de premsa posterior a la reunió del Consell Interterritorial i en la qual ha comparegut al costat del titular de Sanitat, Salvador Illa, i el director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón.

Aquesta pàgina facilita informació oficial i actualitzada sobre l'estratègia de vacunació i resol qüestions com els terminis de vacunació o el funcionament de les vacunes.

Quan em vacuno?. Té efectes secundaris?. Quins són els beneficis de vacunar-se? Puc triar quina vacuna posar-me? O quines vacunes tindrem disponibles a Espanya? Són algunes de les qüestions a les quals respon la nova pàgina oficial, que anirà sent ampliada i actualitzada amb nous continguts durant el temps que duri la campanya de vacunació.

A més de l'apartat de 'Preguntes i respostes', la pàgina conté una secció dedicada a recopilar enllaços i documents relatius a la vacunació publicats per organismes nacionals i internacionals.

La nova web oficial està fonamentada, segons el Govern, en una navegació intuïtiva i en l'ús d'un llenguatge senzill i clar.

També inclou gràfics que expliquen la informació més complexa, com el funcionament de les diferents vacunes.

La pàgina està adaptada a diferents dispositius i compleix amb els estàndards d'accessibilitat requerits a les administracions públiques perquè totes les persones, independentment de la seva situació, puguin accedir a la informació en igualtat de condicions.

La web neix com a resultat de la col·laboració entre els ministeris de Presidència, Política Territorial, Sanitat i Ciència i Innovació juntament amb el Consell Superior de Recerques Científiques, l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris i la Secretaria d'Estat de Comunicació.

tracking