Diari Més

Detectats a Andalusia cinc casos de la soca britànica del coronavirus

Tres són pacients de la província de Màlaga i dues de Granada

El Hospital Clínico San Cecilio de Granada.

Hospital Clínico San Cecilio de GranadaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Conselleria de Salut i Famílies de la Junta d'Andalusia ha confirmat aquest dilluns els cinc primers casos decoronavirusde la nova variant britànica en persones que havien tornat del Regne Unit en els últims dies.

Dels cinc casos confirmats, tres són pacients de la província de Màlaga i dues de Granada, segons han informat fonts del Govern andalús, que han afegit que hi ha altres quatre casos en estudi de la província de Màlaga.

Tots ells, els confirmats i els casos en estudi, corresponen a persones que havien tornat del Regne Unit a Andalusia, segons les fonts, que han precisat que la totalitat dels casos confirmats presenten bona evolució clínica.

De l'estudi de totes aquestes mostres s'encarrega el servei de Microbiologia de l'Hospital Universitario Clínic San Cecilio de Granada, que té capacitat per a la seqüenciació del genoma del virus.

La Junta d'Andalusia recalca la importància que el Govern estableixi mesures en els aeroports per un major control de l'entrada delcoronavirusi les seves variants.

tracking