Diari Més

Successos

Desarticulen a Màlaga una xarxa d'origen francès dedicada al narcotràfic i intervenen 510 quilos d'haixix

Als dos detinguts se'ls investiga per un delicte de pertinença a grup criminal i un altre contra la salut pública

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han desarticulat a Benalmàdena (Màlaga) una organització d'origen francès dedicada al narcotràfic. Així, dos suposats membres de la trama van ser arrestats en aquesta localitat procedents d'Almeria amb 510 quilos d'haixix ocult en un vehicle.

Als detinguts en aquesta operació policial contra el tràfic de substàncies estupefaents se'ls investiga com a presumptes responsables d'un delicte de pertinença a grup criminal i un altre contra la salut pública, segons han informat des de la Comissaria provincial en un comunicat.

La recerca es va iniciar quan els agents van detectar la presència d'un grup organitzat, assentat en la localitat de Benalmàdena, que s'estaria dedicant al transport d'importants quantitats d'haixix. Els membres d'aquesta organització utilitzaven diversos vehicles com a llançadora en funcions de suport i vigilància.

Les perquisicions dutes a terme pels policies van permetre determinar el lloc de residència de diversos dels seus membres, esbrinant també que els mateixos es desplaçaven en vehicles de lloguer. Igualment, els agents van detectar pautes compatibles amb l'inici d'un operatiu de transport de droga i van decidir controlar els seus moviments.

Diversos dels integrants del grup s'havien desplaçat fins a Almeria on totes les seves maniobres feien indicar que podrien haver preparat una càrrega d'estupefaents. El dispositiu policial va finalitzar a primers del mes de desembre quan els investigadors van interceptar una furgoneta, a la seva arribada a Benalmàdena.

A l'interior d'aquest vehicle, els agents van intervenir 510 quilograms d'haixix i, a més, van ser localitzats altres dos vehicles utilitzats pels membres de la xarxa, que van ser utilitzats per a secundar i assegurar el trasllat de la droga.

Finalment van resultar arrestats dos dels seus membres, mentre que un tercer va ser identificat però va aconseguir evadir l'operatiu policial, han precisat des de la Comissaria.

tracking