Diari Més

Automobilisme

Mercedes-Benz revisarà fins a 25.000 Clase A per fallades a la caixa del canvi, que pot incendiar-se

Aquest problema afecta als Mercedess-Benz Classe A assemblats entre el 30 de juliol de 2018 i el 6 de març de 2020.

Mercedes-Benz revisarà fins a 25.000 Clase A per fallades a la caixa del canvi, que pot incendiar-se

Mercedes-Benz revisarà fins a 25.000 Clase A per fallades a la caixa del canvi, que pot incendiar-se

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La signatura automobilística Mercedes-Benzrevisarà fins a 25.000 unitats de la seva Classe A a Espanya a causa d'un problema de fabricació detectat en la caixa del canvi d'aquests models, que podria arribar a produir un incendi en el vehicle.

La fallada radica en el nivell d'oli d'aquest component, que pot danyar a l'equip, provocar un incendi en el cotxe o, si es vessés sobre la calçada, causar algun accident.

Aquest problema afecta als Mercedes-BenzClasse A assemblats entre el 30 de juliol de 2018 i el 6 de març de 2020. No obstant això, de les 25.000 unitats comercialitzats a Espanya, només tenen aquest error els que compten amb caixa del canvi automàtica.

Aquesta incidència no està inclosa, de moment, en la xarxa d'alertes de la Direcció General de Consum.Tampoc Mercedes-Benzinforma d'ella en la seva pàgina web.

Els propietaris d'aquest model que poden posar-se en contacte amb el servei d'atenció al client per a conèixer si el seu vehicle estigui entre els afectats, especialment aquelles persones que hagin canviat la seva adreça i els que hagin comprat el cotxe de segona mà, ja que el fabricant podria no disposar de les seves dades de contacte.

tracking