Diari Més

Successos

La policia alemanya investiga un tiroteig a Berlín amb quatre ferits greus

Els fets van tenir lloc aquesta passada matinada

La polícia treballant al lloc dels fets

La policia alemanya investiga un tiroteig a Berlín amb quatre ferits greusEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia de Berlín investiga un tiroteig ocorregut la nit passada en el districte deKreuzberg, que va deixar quatre ferits greus, un dels quals va tractar aparentment de fugir del lloc llançant-se a un canal pròxim.

Els ferits van ser ingressats en una unitat de vigilància intensiva després de ser atesos pels serveis d'emergència desplaçats al lloc, van informar avui fonts policials.

El tiroteig es va produir en l'accés a un edifici, enfronti a la seu delco-governamentalPartit Socialdemòcrata (SPD), encara que aparentment no hi ha un relació entre això i el succés, la recerca del qual ha assumit el departament d'homicidis.

En l'accés de l'edifici van ser oposats tres dels ferits, mentre que el quart es va llançar al canal. La zona ha quedat acordonada per la policia, mentre es recapten pistes.

Segons fonts policials, es desconeix el rerefons del cas i tampoc s'ha pogut establir el número d'implicats.

En els últims temps s'han produït diversos enfrontaments i tirotejos entre clans criminals establerts en aquest districte i del veí deNeukölln. El febrer passat, en els voltants d'aquest lloc i en circumstàncies semblants, va haver-hi un tiroteig que va deixar un mort i diversos ferits.

tracking