Diari Més

Successos

La policia investiga l'explosió d'un cotxe al centre de Nashville

Els mitjans locals el consideren, fins ara, com un «acte intencionat»

Imatge de la zona on s'ha produït l'explosió.

La policia investiga l'explosió d'un cotxe al centre de NashvilleEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia local de Nashville (Tennessee, els EUA) està investigant una explosió que va sacsejar el centre de la ciutat a primera hora del matí d'aquest divendres, dia de Nadal, i va apuntar al fet que pot tractar-se d'un «acte intencionat».

«Això sembla ser un acte intencionat. Les forces de seguretat estan tancant els carrers mentre continua la investigació», va dir en el seu compte de Twitter el Departament de Policia de Nashville.

L'explosió va ocórrer sobre les 06.30 hora local (12.30 GMT) i la Policia creu que un vehicle està involucrat en l'ocorregut.

Tres persones van resultar ferides i van ser transportades a hospitals pròxims, però cap està en condició crítica, va indicar en una roda de premsa el portaveu de la Policia, Don Aaron.

Múltiples cossos de seguretat estan investigant el succeït, inclosa la Policia local, el cos de bombers i el Buró Federal d'Investigació (FBI, en anglès).

Segons televisions locals, quan es va produir l'explosió, es van poder veure flames i fum negre al centre de Nashville, el cor turístic de la ciutat que està replet de bars, restaurants i establiments on escoltar música en directe.

Prop del centre de Nashville, hi ha també un museu dedicat a Johnny Cash, considerat el «rei de la música country».

Nashville, capital del meridional estat de Tennessee, és coneguda com 'Music City, USA' (Ciutat de la Música) a causa de la seva important indústria discogràfica.

tracking