Diari Més

Successos

Els Mossos d'Esquadra detenen a Barcelona en dos dies vuit lladres multireincidents que acumulen un total de 154 antecedents

En un dels casos, els agents van aturar un home que portava, entre altres objectes, deu telèfons mòbils sostrets

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

detingut, mossos d'esquadra, detenció, delicteMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona van detenir en dos dies, el 25 i 26 de novembre, a la ciutat vuit lladres multireincients que havien comès vuit robatoris i un delicte de receptació. La ràpida actuació dels agents uniformats i de paisà desplegats al carrer va permetre actuar poc temps després dels fets i detenir-ne els autors. El Pla d’Actuació Tremall, que es va posar en marxa el mes de juny, treballa per neutralitzar l’acció d’aquestes persones que reiteradament cometen fets delictius.

El passat dimecres 26 de novembre, es van detenir 3 lladres per un robatori amb força a unes oficines de l’Eixample i per una temptativa de robatori de bicicletes estacionades al carrer. En aquest darrer cas, els mossos van detenir l’home també per un atemptat als agents de l’autoritat ja que en el moment en que es va demanar que s’identifiqués a la policia, l’home va reaccionar de manera violenta i va agredir els agents.

Un dia després, en una altra actuació policial, que va passar al districte de l’Eixample, els agents van detenir un home in fraganti que acabava de cometre dos robatoris amb intimidació a primera hora del dijous 26 de novembre quan va intimidar amb una navalla als responsables d’un forn de pa i un restaurant.

Poc temps després al districte de Ciutat Vella agents dels Grup de Delinqüència Urbana van detenir una persona que havia amenaçat i intimidat al treballador d'un supermercat per robar-li una ampolla d’alcohol. El detingut, un cop a l’interior del vehicle policial, es va començar a donar cops de cap a la mampara.

A plaça Catalunya, un jove de 20 anys va alertar a la policia que una persona li acabava d’estirar del coll la seva cadena d’or. Diverses unitats policials van iniciar una recerca de l'autor amb les característiques que havia aportat la víctima i finalment el van localitzar i detenir.

També a Ciutat Vella una patrulla de paisà va detenir dues persones que havien ruixat a la víctima amb un esprai de defensa personal i li havien sostret 80 euros. La ràpida actuació policial va permetre aturar els lladres i recuperar els diners sostrets.

En una altra actuació al districte de Sant Martí, agents de paisà van veure un home que portava tres bosses i es dirigia sota d'un pont on presumptament hi pretenia dormir. Es va identificar i es va comprovar que portava deu telèfons mòbils, un dels quals constava sostret en un robatori amb força d'un bar, dos radiocassets de cotxe, dos comandaments de Play Station, tres armes simulades, una defensa extensible i una maleta amb una televisió petita de cotxe.

Els detinguts van passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona. El jutge ha decretat l’ingrés a presó de dos dels investigats.

tracking