Diari Més

Successos

Detingut per agredir a empleades de supermercat que el van seguir després d'un atracament

L'home va aprofitar que una de les treballadores va obrir la caixa registradora per emportar-se un feix de bitllets

Imatge d'arxiu d'una detenció.

Mossos d'Esquadra, detingut, detencióMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a l'autor d'un robatori amb violència, un home que va aprofitar una venda per a emportar-se un feix de bitllets d'una caixa registradora d'un supermercat de Granada i que va agredir a les dues empleades que el van perseguir i van aconseguir retenir-li amb ajuda d'altres vianants.

Segons ha informat la policia, el detingut és un home de 40 anys amb antecedents acusat d'una temptativa d'atracament en un supermercat del centre de la ciutat, del qual només es va emportar 230 euros que van ser recuperats.

Els fets van tenir lloc sobre les 15.00 hores en un supermercat situat al costat de Camí de Ronda, a Granada capital, en el qual el detingut havia estat rondant.

Encara des del carrer, l'home va aprofitar que una empleada obria la caixa registradora per a realitzar un cobrament per a entrar a la botiga, ficar la mà en la caixa, agafar un feix de bitllets i iniciar la fugida.

No obstant això, dos de les treballadores del local que es van adonar de l'ocorregut van iniciar una persecució a la qual el detingut va respondre amb cops per desfer-se de les dones.

Fins al lloc dels fets va arribar una patrulla que es va encarregar de detenir al lladre, que romania retingut gràcies als vianants que van veure la persecució i l'agressió a les dues dones, que van haver de rebre assistència sanitària per les seves lesions.

El detingut portava els bitllets que es va emportar de la caixa en el que hauria començat com un robatori al descuit i que es va convertir en un amb violència, amb major pena, per l'agressió a les dues treballadores.

El detingut ja ha passat a disposició judicial.

tracking