Diari Més

Sanitat

Ordenen la retirada de dos lots del desodorant Byly Bio per contaminació microbiològica

La Aemps ha informat que els lots afectats per la presència de Pseudomona aeruginosa són dos

Imatge del producte que ha de ser retirat

Ordenen la retirada de dos lots del desodorant Byly Bio per contaminació microbiològicaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (Aemps), dependent del Ministeri de Sanitat, ha informat de l'ordre de retirada de dos lots del desodorantBylyBio desodorantdermoroll-onper contaminació microbiològica.

En concret, laAempsha indicat en una nota informativa del 26 de novembre que els lots afectats són el número 0707, en envàs de 50 ml més 25 ml, i el número 0708, en envàs de 50 ml. Els productes amb aquestes numeracions contindrien el microorganismePseudomonaaeruginosa.

LaAempsha tingut coneixement d'aquesta alerta a través de l'avís de l'empresa fabricadora LaboratorisBylySA, que en detectar la contaminació ha ordenat la retirada del mercat dels lots afectats del producte i ha iniciat la recuperació dels envasos en possessió dels consumidors.

Per a la recuperació de les unitats adquirides pels consumidors, l'empresa ha posat a la disposició dels usuaris, a través d'una nota informativa en la seva pàgina web, el número de telèfon 937 29 48 48 i l'adreça de correu electrònic info@byly.com perquè puguin recollir el producte i substituir-lo per un altre amb les mateixes característiques.

A més, laAempsha traslladat les mesures adoptades per l'empresa a les autoritats sanitàries de les diferents comunitats autònomes per a la seva difusió i actuacions oportunes.

LaAempsha recomanat als consumidors que disposin d'alguna unitat de producte dels lots afectats que no la utilitzin i que es dirigeixin a l'establiment on el van adquirir per a la seva devolució.

tracking