Diari Més

Successos

Un jove denuncia una agressió homòfoba a una estació de metro de Barcelona

L'Observatori contra l'homofòbia adverteix que cal «activar mecanismes efectius contra l'LGTBI-fòbia»

Imatge d'arxiu de vehicles policials davant un accés al metro de Barcelona.

Detingut per mossegar la cara a un vigilant del metro de BarcelonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove ha denunciat a través de les xarxes socials que aquest dissabte al vespre ha patit una agressió homòfoba a l'estació de metro de plaça Universitat de Barcelona. El noi ha explicat que un home se li ha acostat, l'ha començat a insultar i li ha donat una puntada de peu per la seva condició sexual. La víctima ha detallat aquest diumenge a la tarda que es troba bé, que s'ha posat en contacte amb l'Observatori contra l'homofòbia i que tramitarà una denúncia als Mossos d'Esquadra. Precisament, l'observatori ha advertit a través de Twitter que cal «activar mecanismes efectius conta l'LGTBI-fòbia» i s'ha posat «a disposició de la víctima». Aquesta és la segona agressió LGTBI-fòbica que es produeix a Barcelona en menys de 24 hores.

El president de l'Observatori contra l'Homofòbia, Eugeni Rodríguez, ha considerat que «és absolutament necessari activar polítiques públiques efectives que garanteixin els nostres drets i llibertats».

Divendres una noia transsexual de 19 anys també va denunciar a través de Twitter que havia estat víctima d'una agressió per la seva condició sexual a Barcelona. La jove va detallar que uns individus la van escridassar i insultar i que li van donar dos cops de puny a la cara i diverses puntades de peu.

tracking