Diari Més

La Xina troba restes de covid en envasos de vedella congelada de l'Argentina

També ha anunciat que s'ha trobat virus a 'pez mantequilla' procedent de l'Índia i de salmó rus

Imatge d'un supermercat a la Xina.

La Xina troba restes del virus en envasos de vedella congelada de l'ArgentinaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Xina va anunciar avui que ha tornat a trobar restes del coronavirus en envasos de productes congelats importats, en aquest cas de l'Argentina, ha informat avui el diari local Global Times.

Una inspecció dels embalatges de carn de vedella congelada argentina a la ciutat sud-oriental deXiamenva donar positiu després de fer proves d'àcid nucleic, indica el diari.

Les autoritats locals van indicar que la carn encara no havia sortit al mercat i que transportistes i altres contactes pròxims han estat posats en quarantena malgrat haver donat negatiu en les anàlisis de coronavirus.

També van anunciar que es van trobar restes del virus en pez mantequilla procedent de l'Índia i de salmó rus.

En les últimes setmanes, el país asiàtic ha detectat traces de coronavirus en diversos empaquetats de productes refrigerats (inclosa la carn brasilera i la gambeta equatoriana), la qual cosa ha portat a Pequín a endurir les normatives d'importació de congelats.

De fet, el contagi per aquesta via de transmissió de dos estibadors del port oriental deQingdaova desencadenar un petit rebrot a la ciutat a principis del mes passat.

Només al novembre, càrregues de congelats de peix indi i indonesi, carn brasilera i altres productes procedents d'Alemanya, Rússia i els Països Baixos van donar positiu per coronavirus en les inspeccions dutes a terme per la Xina, encara que des de juliol s'han succeït aquest tipus de casos en diferents productes des de procedències diferents.

Segons la Comissió Nacional de Sanitat, la Xina continental compte en aquests moments amb 324 infectats actius (dels quals tres es troben greus) i 456 casos asimptomàtics en observació.

tracking