Diari Més

Successos

Roba una bicicleta a un Decathlon durant els aldarulls de Barcelona i la posa a la venda per internet

El jove, partícip als violents aldarulls per les noves mesures anticovid, no ha dubtat en treure'n benefici del seu furt

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els greus disturbis a la Ciutat Comtal van deixar nombroses imatges impactants i sorprenents la passada nit. Una de les més virals ha estat la que es va produir al carrerCanuda on desenes de joves van assaltar violentament unDecathlonper a robar patinets i bicicletes. Un dels joves que va robar una bicicleta, de nomHussainN., no va dubtar a posar-la a la venda a la web de Wallapop just després de robar-la de la botiga esportiva.

El jove va posar un anunci a la coneguda aplicació de compravenda en el qual venia la bicicleta robada ‘Rockriderst100sporttrail’per 140€. Posteriorment ho va esborrar en fer-se públic i difondre's per les xarxes socials.

Fonts dels Mossos d'Esquadra confirmen que han obert una recerca i estan tractant de localitzar als protagonistes dels fets, que s'enfrontaria a un delicte de robatori.

El jove, partícip als violents aldarulls per les noves mesures anticovid, no ha dubtat en treure'n benefici del seu furt

Roba una bicicleta a un Decathlon durant els aldarulls de Barcelona i la posa a la venta per internet

tracking