Diari Més

Regne Unit estudia el tancament total després de l'augment de casos

El país frega el milió de contagis després de sumar 24.000 casos en 24 hores

El Regne Unit va comunicar aquest dissabte 621 noves morts per COVID-19 en hospitals, residències i llars, amb el que sumen 28.131 els morts des que va començar la pandèmia

El Regne Unit suma 621 nous morts per COVID-19 i supera els 28.000

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Regne Unit ha comptabilitzat aquest divendres altres 24.405 nous contagis de la COVID-19, una xifra lleugerament superior als casos constatats durant la jornada anterior, 23.000, per la qual cosa ja frega els 990.000 positius.

Segons les dades proporcionades pel Ministeri de Salut britànic, fins al moment, les autoritats sanitàries han confirmat 989.745 contagis.

Així mateix, durant la jornada s'han constatat 274 víctimes mortals a causa de la COVID-19, que han elevat el còmput global de morts per la malaltia a Regne Unit fins als 58.925.

En referència a la situació hospitalària, el Ministeri de Salut britànic ha precisat que 10.708 persones romanen hospitalitzades a causa de la malaltia. D'elles, 975 requereixen de respiració mecànica.

En aquest context, el ministre d'Exteriors britànic,DominicRaab, no ha descartat que el gabinet de Boris Johnson estigui avaluant la possibilitat d'introduir un nou nivell d'alerta amb restriccions més severes al país, menys de tres setmanes després de llançar el sistema de restriccions de tres nivells vigent actualment.

El Govern britànic està sota pressió per a anunciar mesures que interrompin la transmissió de la pandèmia, en un moment en el qual els ingressos als hospitals de les zones més afectades per la malaltia a Regne Unit superen als registrats durant la primera ona de contagis.

tracking