Diari Més

Societat

Manifestants de la protesta contra els desnonaments trenquen vidres i fan pintades a l'Ajuntament de Barcelona

També han causat diverses destrosses al mobiliari urbà de la plaça Sant Miquel i dels carrers del voltant

Pintades a l'Edifici Novíssim de l'Ajuntament de Barcelona, després d'una manifestació contra els desnonaments

Manifestants de la protesta contra els desnonaments trenquen vidres i fan pintades a l'Ajuntament de BarcelonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alguns dels manifestants de la protesta contra els desnonaments i el desallotjament la casa Buenos Aires han trencat la façana de vidre de l'Ajuntament de Barcelona a la plaça de Sant Miquel. Ho han fet aprofitant que just davant hi havia una zona amb material d'obra, que han fet servir per causar destrosses, no només a l'equipament, sinó també al carrer. A més, també han deixat una pintada on es podia llegir la frase 'Okupa tu també'. La protesta, que s'ha convocat aquest dissabte a la tarda a la plaça de la Catedral, s'ha desplaçat progressivament a la part posterior de l'edifici del consistori després de creuar la Via Laietana. Una manifestació vigilada per la Guàrdia Urbana i els Mossos, on no s'ha respectat les distància de seguretat.

Malgrat que la concentració dels desnonaments ja ha quedat desconvocada a dos quarts de nou del vespre, encara s'hi han pogut veure petits grups de manifestants. Tot plegat al voltant de la plaça de Sant Miquel i els carrers del voltant, on a més de trencar els vidres del consistori, també ha quedat malmès part del mobiliari urbà.

A més s'ha encès una foguera a l'accés lateral de l'edifici de l'ajuntament, que els concentrats feien cremar utilitzant palets de les obres en qüestió. Els participants han destrossat les tanques que les delimitaven.

tracking