Diari Més

Els casos de coronavirus a nivell mundial superen els 43 milions

Les defuncions per covid arriben als 1,15 milions

Dues sanitàries durant el dispositiu de testos massius de PCR a Vilafranca del Penedès.

covid, PCR, coronavirus, test, sanitàriesACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els casos globals de covid-19 han superat els 43 milions i el nombre d'infeccions diàries reportades ha tornat a baixar i han arribat avui a 177.388, segons les estadístiques difoses per l'Organització Mundial de la Salut (OMS).

Per segon dia consecutiu, els nous casosa escala mundialhan caigut, després dels rècords que de la setmana passada, quan els contagis per dia van fregar el mig milió.

Igualment, les defuncions per covid han baixat a 2.773 en les últimes 24 hores, la qual cosa eleva a 1,15 les morts acumulades per la covid a tot el món.

Amèrica està a punt de superar el llindar dels 20 milions de casos, segons l'OMS, que analitza les dades oficials que rep de manera ininterrompuda de tots els països del món.

En aquest continent, les morts directament atribuïdes al coronavirus han arribat a 626.000.

Europa, que els experts de l'Organització reconeixen que ha tornat a convertir-se en l'epicentre de la pandèmia, registra 9,5 milions de casos i 269.000 decessos.

Els casos continuen augmentant també a l'Índia, però amb menys rapidesa que en les últimes setmanes.

La regió del sud i orient d'Àsia suma així gairebé 9 milions de casos i 141.000 morts per la covid. No obstant això, 8 milions d'aquests casos corresponen a l'Índia, així com 119.500 decessos.

Dels països que semblaven tenir controlada la pandèmia i que ara estan en una situació crítica destaca França, que només en l'última setmana ha sumat un quart de milió de casos, amb el que la xifra acumulada és d'1,1milionsde casos i s'ha convertit en el cinquè país més afectat del món, per darrere de Rússia.

tracking