Diari Més

Successos

Detingut a Benidorm un fugitiu buscat a Itàlia per robar 180.000 euros d'una joieria

Estava buscat perassaltar una joieria a punta de pistola i robar un botí de 180.000 euros a la ciutat de Rapallo

Estava buscat perassaltar una joieria a punta de pistola i robar un botí de 180.000 euros a la ciutat de Rapallo

Detingut a Benidorm un fugitiu buscat a Itàlia per robar 180.000 euros d'una joieriaCNP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els policies van localitzar a l'ara detingut, de 33 anys, en un control establert per la Brigada de Seguretat Ciutadana de la Comissaria de Benidorm, ha explicat la Policia Nacional en un comunicat.

En un primer moment, l'home es va identificar amb un permís de conduir romanès, si bé els agents es van adonar que el mateix podia fals en mancar «de les mediades de seguretat més elementals».

Una vegada identificat plenament, els agents van descobrir que a l'home li constava una Ordre Europea de Detenció per a Extradició i que era buscat des de juliol d'enguany per les autoritats italianes per presumptament haver participat en l'atracament a una joieria.

Els fets pels quals ha de ser jutjat es remunten a agost de 2019, quan l'individu i altres dues persones presumptament van assaltar una joieria en la localitat italiana deRapallo.

El detingut a Benidorm, pel que sembla, va amenaçar amb una pistola a la dependenta mentre els altres dos autors, amb una destral i un martell, van trencar els expositors de l'establiment per a aconseguir robar una gran quantitat de rellotges d'una coneguda marca de luxe el valor del qual ascendia a més de 180.000 euros.

Per aquests delictesdedeser jutjat a la ciutat de Gènova i pot ser condemnat a més de vint anys de presó. El detingut que també va ser acusat d'un delicte de falsificació de documents va ser posat a la disposició del Jutjat Central d'Instrucció número dos de l'Audiència Nacional que serà l'encarregat de realitzar els tràmits pertinents per a dur a terme l'extradició

tracking