Diari Més

Successos

Ingressa a presó un atracador multireincident per cinc robatoris violents i dos robatoris amb força en establiments de Badalona

A l’home se’l relaciona amb dos robatoris més en els quals va forçar la persiana i es va emportar els diners

A l'home se'l relaciona amb dos robatoris més en els quals va forçar la persiana i es va emportar els diners

Ingressa a presó un atracador multireincident per cinc robatoris violents i dos robatoris amb força en establiments de BadalonaMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la unitat d’investigació de la comissaria de Badalona van detenir el 16 d’octubre, un home de 34 anys i veí de Badalona com a presumpte autor de cinc delictes de robatori amb violència i intimidació i dos de robatori amb força a establiments de la ciutat.

Durant les últimes setmanes, els investigadors van detectar un increment d’atracaments violents que seguien un mateix modus operandi. L’autor entrava a plena llum del dia amb la cara tapada amb una mascareta i la caputxa de la dessuadora cobrint-li el cap. S’apropava als treballadors i els demanava els diners de la caixa intimidant-los amb un ganivet de carnisser. Paral·lelament, i amb poc temps de diferència, s’havien produït diversos robatoris amb força a establiments de Badalona i tots tenien característiques semblants.

De fet, que el grup d’investigadors buscava una sola persona que finalment van poder detenir i relacionar-lo amb dos fets. Es dona la circumstància que, durant l’escorcoll que es va realitzar en el domicili del detingut dels robatoris amb força els agents va trobar la roba i complements que coincidien amb els que duia l’home que robava establiments oberts al públic amb un ganivet de carnisser.

Per aquests fets l’home va ser detingut pels dos robatoris amb força i per cinc robatoris amb violència i intimidació a establiments. A més, el detingut va resultar ser un atracador reincident amb múltiples antecedents policials i que es trobava en llibertat provisional. L’arrestat va passar a disposició judicial el passat 17 d’octubre davant del jutjat en funcions de guàrdia de Badalona el qual va decretar ingrés a presó.

tracking