Diari Més

Política

El PSOE demana el suport del PP a l'estat d'alarma: «No és temps per a la confrontació, sinó per al diàleg i la unió»

Lastra insta Casado a apostar per la «via moderada» mostrada dijous durant el debat de la moció de censura

La portaveu del PSOE al Congrés, Adriana Lastra

El PSOE demana el suport del PP a l'estat d'alarma: «No és temps per a la confrontació, sinó per al diàleg i la unió»Congrés

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PSOE ha insistit en demanar el suport del PP al Congrés dels Diputats per tirar endavant l'estat d'alarma com a mesura de fre a la covid-19. «No és temps per a la confrontació, sinó per al diàleg i la unió», ha subratllat la vicesecretaria general del PSOE i portaveu del partit al Congrés, Adriana Lastra. En una compareixença sense preguntes de la premsa, Lastra ha recordat que l'estat d'alarma és una mesura demanada per diverses comunitats autònomes governades per cinc formacions diferents, i ha lamentat les discrepàncies mostrades pel PP. Per aquest motiu, Lastra ha instat el líder popular Pablo Casado a canviar de parer i li ha demanat que aposti per la «via moderada» mostrada recentment durant la moció de censura presentada per Vox.

«Dijous molts vam voler veure en les paraules de Casado contra Vox l'obertura d'una via de moderació i li vam demanar que convertís les paraules en fets. Avui esperem que aquelles paraules no es quedin en mera propaganda», ha etzibat Lastra aquest diumenge a la tarda durant la compareixença telemàtica feta des de la seu del PSOE.

La portaveu socialista s'ha mostrat «preocupada» per les crítiques d'alguns dirigents populars minuts després que Pedro Sánchez hagi anunciat la voluntat de decretar l'estat d'alarma sis mesos. «Esperem que sigui un error, i no pas una estratègia del PP», ha pregat, tot assegurant que l'estat d'alarma és una mesura «que salva vides».

«Esperem a Casado, i al PP moderat i responsable que fa uns dies va prometre a tot Espanya», ha insistit Lastra, que ha convidat el líder popular a ser partícip «dels fets, la responsabilitat i els acords» a l'hora de frenar l'expansió de la pandèmia.

tracking