Diari Més

Successos

Detenen dos homes a Mont-ras per transportar un bloc de cocaïna pura valorada en més de 12.000 euros

El conductor del turisme va intentar atropellar un dels agents per evitar la detenció

Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos d'Esquadra.

detenció, mossos d'esquadraMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 21 d'octubre dos homes a Mont-ras (Baix Empordà) per transportar un bloc de cocaïna pura valorada en més de 12.000 euros. Una patrulla que feia un control preventiu va aturar un vehicle amb dos ocupants al carrer Torres Jonama. Van veure que els dos estaven molt nerviosos i els van identificar. Al copilot li van trobar amagat sota la roba a la zona genital un paquet embolcallat de plàstic amb 202,8 grams de cocaïna en roca. Durant el control, el conductor va engegar el vehicle i va fugir després d'envestir un dels agents, que va haver de saltar per evitar l'atropellament. Finalment va ser detingut.

Mentre un dels agents detenir el copilot, l'altre va seguir el cotxe que havia fugit i va demanar suport a més patrulles i a la Policia Local de Palafrugell. El cotxe, amb totes les portes obertes, va circular temeràriament a gran velocitat en una zona molt propera a un centre educatiu i en horari de sortida escolar, a la tarda. El cotxe va ser localitzat en un camí sense sortida, proper al carrer riu Terri. El conductor havia fugit corrents, però va ser detingut quan s'amagava enmig d'un canyissar proper.

Els dos detinguts tenen 25 i 32 anys, són de nacionalitat marroquina i un té el domicili a Santa Margarida de Montbui (Anoia). Se'ls atribueix un delicte contra la salut pública, i al conductor també un delicte contra la seguretat del trànsit per conducció temerària i un d'atemptat als agents de l'autoritat. No tenen antecedents i properament passaran a disposició judicial del jutjat en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà.

tracking