Diari Més

Vehicles

Alerten del risc de despreniment dels vidres del Volkswagen Crafter

La Direcció General de Consum del Ministeri de Consum adverteix del risc d'accident per als vehicles que circulen per darrere.

La Direcció General de Consum del Ministeri de Consum adverteix del risc d'accident per als vehicles que circulen per darrere.

Alerten del risc de despreniment dels cristalls del Volkswagen Crafter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Direcció General de Consum del Ministeri de Consum alerta del risc de despreniment dels vidres de les finestretes ilunetasdel VolkswagenCrafter, models de 2017 a 2020.

L'organisme adverteix que, a causa d'un mal emmagatzematge per part del proveïdor, és possible que els vidres es desprenguin durant la marxa. Com a conseqüència, pot entrar aigua en l'habitacle en condicions de pluja i fins i tot existeix risc d'accident per als vehicles que circulen per darrere en cas que es desprenguin totalment.

Aquesta incidència està inclosa, amb data de 18 de setembre de 2020, en la xarxa d'alertes de la Direcció General de Consum.

VolkswagenGroupEspaña Distribució ha comunicat aquest problema a les autoritats de consum de Catalunya i està contactant amb els propietaris dels vehicles afectats per a comprovar i substituir, de ser necessari, les finestretes laterals i leslunetas.

tracking