Diari Més

Tres de cada deu espanyols continua quedant amb familiars i amics

El 80% creu que la situació de la pandèmia està fora de control

Imatge de dues persones en un bar.

bar trobades familiars amics restaurant bars restaurantsEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un de cada tres espanyols continua quedant físicament amb familiars i amics -un 33% enfront del 37% a nivell mundial-, malgrat que per a la meitat de la població la covid-19 és la seva principal preocupació i el 80% tem contagiar-se pel virus, segons un estudi.

El percentatge dels espanyols que creuen que la situació de la pandèmia està fora de control és del 80%, 20 punts més que al juliol, el que ens converteix en el país més pessimista, superant als Estats Units (78%) i al Regne Unit (77%), segons l'enquesta publicada per la companyia Ipsos en la qual han participat 14.500 adults de tot el món.

D'altra banda, les videotrucades són l'alternativa preferida per al 26% dels enquestats, encara que el 19% aposta per seguir amb les trobades físiques, però respectant la distància social.

Sobre l'ús de les tecnologies, el 17% de la població utilitza el comerç electrònic per fer arribar regals als seus sers estimats i el 16% utiltiza aquestes eines per demanar menjar a domicili, la qual cosa ha permès a un 11% descobrir nous restaurants.

Els més grans són els que més han retallat la seva vida social i a més, són els que més tenen compte les mesures higièniques i de seguretat a l'hora d'acudir a esdeveniments com a aniversaris o menjars, que se celebren en llocs tancats i amb gent que no coneixen.

tracking