Diari Més

Animals

El primer electrodomèstic que cuina menjar saludable i natural i per gossos

Cuina en 6 minuts la dosi programada d’aliment deshidratat i la serveix a l’hora convinguda

A través de la plataforma de crowdfunding en menys de 3 hores l'empresa ha aconseguit l'objectiu de facturació fixat per tot el mes.

El primer electrodomèstic que cuina menjar saludable i natural i per gossosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Kibus Petcare, una empresa del sector mascotes reconeguda recentment com a Pyme Innovadora per part del Ministeri de Ciència i Innovació, ha desenvolupat el primer electrodomèstic que cuina de forma automàtica aliment saludable, natural i mínimament processat per gossos. Kibus està dissenyat per satisfer les necessitats dels gossos més exigents i de les seves famílies a tot el món.

L’empresa ha tancat una ronda seed de finançament de 350.000 euros. EASO Ventures ha liderat la ronda i ha comptat també amb la inversió de business angels provinents de She1k (Singapur), EconomistesBAN, la xarxa de business angels del Col·legi d'Economistes de Catalunya, i Accelgrow i el Club d’Inversors de l’Enginyeria. Els fons, juntament amb la subvenció NEOTEC del CDTI de 250.000 euros obtinguda a principi d’any, es destinaran a ampliar l’equip, activitats de màrqueting i a la producció en massa del dispositiu.

El llançament de l’electrodomèstic s’ha portat a terme precisament aquest mes, a través de la plataforma de crowdfunding Kickstarter. En menys de 3 hores l’empresa ha aconseguit l’objectiu de facturació fixat per tot el mes. Durant un període limitat es pot adquirir el dispositiu a Kickstarter i obtenir recompenses exclusives, incloent importants descomptes, personalitzacions i complements addicionals.

Kibus té un disseny únic i cuina aliments deshidratats per a mascotes mitjançant un procés de rehidratació automàtic. El dispositiu rehidrata l’aliment i serveix la dosi exacta que s’ha programat, fins a quatre cops al dia, de forma precisa. Kibus està dissenyada per estar al terra i té autonomia per més d’una setmana, servint aliment fresc, sa i calent a les hores convingudes. Té, a més a més, un abeurador amb aigua sempre disponible.

Kibus proporciona una nova forma d’alimentar a les mascotes a tot el món i va ser declarat el producte més innovador d’Espanya per AECOC. L’empresa compta amb el suport de Lanzadera –l’acceleradora pertany al hub d’emprenedoria de Marina de Empresas, impulsat per Juan Roig– i de Nestlé Purina, la principal empresa del sector a nivell mundial. La seva tecnologia també ha estat reconeguda per entitats de renom com Acció, Netmentora, la Comissió Europea i Google for Startups, i universitats de primer nivell com IQS i ESADE.

«Hem dissenyat Kibus pensant en la possibilitat d’oferir una dieta sana i natural per mascotes, d’una forma totalment còmode», declara el CEO de Kibus, Albert Icart. «Amb Kibus és possible programar el dispositiu perquè rehidrati la dosi exacta a l’hora convinguda, sense necessitat d’estar a casa».

«Octubre està sent un mes amb molt bones noticies per a nosaltres», afegeix Icart. «Després de molts esforços i dos anys de desenvolupament, ja desitjàvem sortir al mercat i la reacció no ha pogut ser millor. Ens havíem fixat com a objectiu vendre 50 dispositius durant tot el mes i l’hem aconseguit en menys de 3 hores».

«A més a més, comptar amb el suport d’un dels principals fons d’inversió d’Espanya és una gran noticia i també hem rebut el suport de business angels nacionals i internacionals, que són alts executius i professionals de primer nivell. Aquesta ronda suposa, per tant, un gran reforç per a l’equip i ens permetrà, a més a més, respondre amb solvència els reptes als que ens afrontem a la fase actual».

tracking