Diari Més

Successos

Una dona morta i una altra ferida crítica en un xoc entre un turisme i un camió a l'A-2, a Castellolí

Fins ara han mort 89 persones en el que va d'any en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya

Imatge d'arxiu d'un servei del SEM amb helicòpter medicalitzat.

Imatge d'arxiu d'un servei del SEM amb helicòpter medicalitzat.SEM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La passatgera davantera d'un turisme ha mort aquest divendres en un accident de trànsit a Castellolí (Anoia), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). La conductora del cotxe ha resultat ferida en estat crític i ha estat traslladada en helicòpter a l’hospital de Bellvitge. Els fets han tingut lloc cap a un quart de vuit del vespre al quilòmetre 565 de l'A-2, en sentit Lleida. Per causes que s'investiguen, hi ha hagut una col·lisió per envestida entre un turisme i un camió. Arran de la incidència s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).
Quant a l’afectació viària, ha calgut tallar l’A-2 i hi ha arribat a haver set quilòmetres de retencions. El trànsit s'ha desviat per l’N-IIz.

Fins ara han mort 89 persones en el que va d'any en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya, una dada que l'SCT puntualitza que és provisional.

tracking