Diari Més

El Govern deixa en suspens la baixa per a pares amb fills en quarantena

Diferents col·lectius han insistit al Govern en la necessitat de protegir amb una prestació o baixa remunerada als pares

Motxilles i bates penjades en un passadís de l'institut escola Montsant, a Cornudella.

mestre, primer dia de curs, professor, institut escola Montsant, Cornudella, alumneACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre d'Inclusió i Seguretat Social, José Luis Escrivá, ha assenyalat aquest dimarts que s'han «donat un temps» per a avaluar si els pares de nens que sense ser positiu han de guardar quarantena per haver estat en contacte amb algun contagiat puguin tenir una baixa laboral.

«Hem obert un diàleg per recaptar amb agents socials quina és la millor manera i ens hem donat un temps per avaluar la situació després de l'obertura de les escoles i en això estem», ha apuntat Escrivá.

Des del Govern s'havia anunciat que s'estudiaven canvis normatius perquè les prestacions de la incapacitat temporal per contingències professionals donessin cobertura als pares que hagin de cuidar als seus fills en quarantena.

Des de diferents col·lectius han insistit al Govern en la necessitat de protegir amb una prestació o baixa remunerada als pares que hagin de cuidar als seus fills que, encara que no estiguin infectats, siguin enviats a casa en quarantena.

tracking