Diari Més

Successos

Detingut per robar amb violència en una joieria i dues entitats bancària de Barcelona

L'arrestat té 35 antecedents per fets similars

Un dels detinguts en l'operatiu.

Investiguen dos mossos més per la trama de tràfic de drogues a Santa Coloma de FarnersACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 49 anys com a presumpte autor de tres robatoris amb violència i intimidació a dues entitats bancàries i a una joieria que es trobaven a les rodalies de la plaça Espanya de Barcelona. Segons ha informat la policia catalana en un comunicat, l'arretat acumula 35 antecedents per fets similars i mostrava un grau de violència i agressivitat molt elevat per endur-se el botí. En aquests robatoris, va aconseguir robar 3.600 euros en metàl·lic i 91 joies de plata i or amb un valor de venda de 18.000 euros. La detenció es va fer el passat 22 de setembre i el jutge va decretat l'ingrés a presó de l'arrestat.
El primer dels tres robatoris va tenir lloc el 2 de setembre, quan un individu va entrar a una oficina bancària, va agafar per l'esquena una treballadora i la va amenaçar amb una arma de foc si no li donava els diners. També va sostreure dos anells d'or de la mateixa treballadora.

El robatori a la joiera va ser dos dies després, el 4 de setembre. El presumpte autor va donar un cop al cap a una treballadora i la va empènyer amb força contra la caixa forta, mentre l'altre autor agafava joies de l'aparador. També va endur-se diners en efectiu.

Finalment, el tercer robatori va ser el 14 de setembre en una altra entitat bancària. El presumpte autor dels fets va amenaçar els treballadors amb una navalla i va obligar a una de les treballadores a treure diners del caixer. També va sostreure els diners en efectiu que les treballadores tenien als seus moneders.

Els Mossos atribueixen els tres robatoris a l'arrestat pel seu modus operandi, per les imatges de les càmeres de seguretat dels establiments, i per una empremta que van trobar en el primer atracament i que corresponent al detingut.

tracking