Diari Més

Intervenen més de 600.000 mascaretes a Sevilla per incomplir amb la normativa

Es falsificaven també gels hidroalcohòlics utilitzant logotips de diferents marques

Seu de la policia local de Sevilla.

Intervenen més de 600.000 mascaretes a Sevilla per incomplir amb la normativaAjuntament de Sevilla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local ha intervingut en dues naus de polígons industrials de Sevilla gairebé 700.000 màscares i envasos d'hidrogel que no complien la normativa vigent, la qual cosa pot posar en risc la salut dels consumidors.

Segons un comunicat difós aquest dimarts per l'Ajuntament de Sevilla, els productes intervinguts incomplien la legislació vigent per a garantir la seva qualitat, ja que falsificaven el logotip de diferents marques comercials.

Els responsables de les naus industrials en les quals van ser localitzats aquests productes han estat denunciats.

La primera actuació es va dur a terme en un basar, on van ser intervingudes 23.990 màscares, 502 pots petits d'hidrogel i 3 garrafes de 5 litres del mateix producte.

La segona intervenció va tenir lloc en una nau d'un altre polígon que assortia de màscares a altres naus i botigues de la ciutat, en la qual van ser confiscades 665.000 màscares més.

Des de l'inici de l'estat d'alarma pel coronavirus s'han requisat en la capital andalusa 851.000 màscares, segons la nota.

L'Ajuntament sevillà recomana comprovar sempre les homologacions dels productes abans de la seva adquisició i, en concret, les certificacions europees sanitàries per a salvaguardar la salut.

tracking