Diari Més

Successos

Mor un motorista després de xocar contra un senyal de trànsit a Sevilla

La Policia creu que va poder xocar contra la vorada i impactar posteriorment contra un senyal

La Policia creu que va poder xocar contra la vorada i impactar posteriorment contra un senyal

Mor un motorista després de xocar contra un senyal de trànsit a Sevilla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 31 anys ha mort després de xocar la motocicleta que conduïa contra un senyal de trànsit a Sevilla. Emergències de l'Ajuntament ha informat a través de les seves xarxes socials que, sobre les 00.30 hores, es van rebre diversos avisos al 092 que alertaven d'un sinistre vial en la confluència de l'Avinguda LuisMontotoamb la de laBuhaira, on un motorista havia xocat contra un senyal de trànsit.

Efectius de la Policia Local i d'Emergències Sanitàries 061 es van personar en el lloc, on un metge que estava en els voltants havia començat a realitzar-li les maniobresRCPsecundat pels agents de Policia Local, als quals es van sumar els facultatius del 061. Després de més de 45 minuts d'esforços per a mantenir-li amb vida, els facultatius van certificar la seva defunció.

Un equip especialitzat en la recerca de sinistres vials de la Policia Local de Sevilla s'ha fet càrrec de la recerca dels fets i, segons les primeres perquisicions, el motorista circulava per l'Avinguda LuisMontoto, adreça a Avinguda d'Andalusia i en la confluència amb la de laBuhairava poder perdre el control i xocar contra la vorada i un senyal.

Fins al lloc es va desplaçar la Comissió Judicial per a la practica de les diligències oportunes d'aixecament del cadàver, que es va produir entorn de les 2.20 hores de la matinada.

tracking