Diari Més

Successos

Cinc morts a les carreteres fins a les 20.00 hores d'aquest dissabte

La jornada d'aquest dissabte s'ha tancat fins a les 20.00 hores amb quatre accidents mortals

Així ha quedat la furgoneta després de l'accident.

Mor el conductor d'una furgoneta en un accident a l'N-240 a l'Espluga de FrancolíTrànsit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cinc persones han mort en els cinc accidents amb víctimes mortals registrats en les carreteres des de les 15.00 hores del divendres i fins a les 20.00 hores d'aquest dissabte, han informat a Efe fonts de la Direcció General de Trànsit (DGT).

El divendres es va tancar amb un sol accident mortal, en Pou Canyada (Albacete). Un home de 43 anys va morir en sortir-se de la via el vehicle que conduïa per l'autovia A-30, a les 20.18 hores.

La jornada d'aquest dissabte s'ha tancat fins a les 20.00 hores amb quatre accidents mortals, el primer d'ells a les 00.45 hores en la N-630 al seu pas per Calçada deValdunciel(Salamanca), on un motorista va morir després de sortir-se de la via i xocar amb una barrera de seguretat.

Gairebé sis hores després, a les 06.20 hores, una dona de 31 anys ha resultat morta i un home de 34 ferit greu després d'una col·lisió entre un turisme i una furgoneta en l'A-66, en el terme municipal deAlcuéscar(Càceres).

El tercer sinistre ha tingut lloc aquest matí, a les 10.15 hores, en el terme municipal de Silla (València), on un home de 41 perdia la vida en sortir-se de la via la motocicleta que conduïa en la carretera V-31 e

Un altre motorista més ha mort després d'una sortida de via en l'A-7 al seu pas perLucainenade les Torres, a la província d'Almeria

tracking