Diari Més

Successos

Violen a una dona mentre prenia el sol a una cala de Múrcia

L'autor dels fets, un magrebí d'uns 30 anys, també li va robar la cartera i el telèfon

L'autor dels fets, un magrebí d'uns 30 anys, també li va robar la cartera i el telèfon

Violen a una dona mentre prenia el sol a una cala de MúrciaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 52 anys ha estat violada a plena llum del dia en la cala deBolnuevo, a Mazarrón, Múrcia. Els fets han ocorregut aquest dissabte, al voltant de les 13 hores. Segons informa el diari La Verdad de Murcia, dues persones van sentir crits de socors i van acudir fins al lloc. Allí es van trobar amb la dona completament nua.

Pel camí es van creuar amb el suposat autor de la violació, un home d'uns 30 anys d'origen magrebí. Encara que en aquest moment no van sospitar que es pogués tractar de l'autor dels fets.

Els testimonis van cridar als serveis d'emergència i a la Guàrdia Civil i van relatar el que havia succeït

La víctima no parava de plorar desconsoladament i de demanar auxili. Els testimonis van cridar als serveis d'emergència i a la Guàrdia Civil i van relatar el que havia succeït. La dona va explicar que l'agressor se li va acostar, se li va tirar damunt, la va empènyer contra una zona de pedres i després la va violar, assegura un dels testimonis a La Verdad de Múrciau

A més de violar-la, l'agressor es va emportar el seu telèfon mòbil i la cartera. S'ha obert una recerca per a tractar de localitzar al sospitós d'aquesta brutal agressió sexual.

tracking