Diari Més

Terrorisme

Troben mort a la seva cel·la de Martutene al membre d'ETA Igor González Sola

El pres d'ETA Igor González Sola ha estat trobat mort aquest divendres a seva cel·la de la presó de Martutene de Sant Sebastià

Igor González (centre) durant el seu judici l'any 2007

Troben mort en la seva cel·la de Martutene al membre d'ETA Igor González SolaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos del reclús ha estat trobat a seva cel·la, en la qual estava sol, en el recompte que s'efectua després de dinar, sobre les 17.00 hores de divendres, han detallat les citades fonts.

Els responsables del centre penitenciari deMartutenehan comunicat el succés a la família del reclús i van donar part al jutjat de guàrdia, que es troba a l'espera de conèixer el resultat de l'autòpsia.

Fonts del centre penitenciari guipuscoà han explicat a EFE que els primers indicis observats apunten al fet que el pres podria haver-se suïcidat.

Igor GonzálezSolava ingressar a la presó al març de 2005 per a complir una condemna de 20 anys de presó per col·laboració amb banda armada, dipòsit d'armes i falsificació dins de la seva activitat en el comandoAmaiurd'ETA, integrat en el complex Donosti.

El reclús havia estat traslladat aquest estiu des de la presó de Sòria a la deMartutene, on havia demanat treballar i ja havia plantejat la possibilitat d'acollir-se a permisos penitenciaris, han indicat les citades fonts del penal guipuscoà.

El pres havia complert les tres quartes parts de la seva condemna al març i havia acceptat la legalitat penitenciària.

tracking