Diari Més

Successos

Mor per coronavirus una professora en plena classe virtual

Paola de Simone, de 46 anys, portava més de quatre setmanes de lluita contra el coronavirus. Era professora en la Universitat Argentina de l'Empresa

Imatge d'una classe tancada.

aula, escola, classe, cadiresEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El coronavirus continua causant morts per tot el món, en total van ja més de 800.000 segons la UniversitatJohnsHopkins. Especialment dura va ser la que van presenciar un grup d'estudiants a l'Argentina. La seva professora, mentre realitzaven una classe virtual a través d'una aplicació devideollamada, perdia la vida a causa de la COVID-19.

La docent portava diverses setmanes portava diverses setmanes presentant símptomes que eren compatibles amb elSARS-*CoV-2, i recentment havia expressat en xarxes socials la seva preocupació davant la presència d'aquests després de diversos dies. «Porto més de 4 setmanes i els símptomes no es van. Un amic nostre està complicat», va dir.

Paola de Simone, de 46 anys, era professora de la Universitat Argentina de l'Empresa des de fa 15 anys, estament al qual va arribar després d'haver estat docent en diversos centres d'ensenyament superior del país. Segons informa el diari local Clarín, estava casada amb un metge, amb el qual tenia una filla.

Paola va dir als seus alumnes dimecres passat, durant la classe, que es trobava i malament i li costava respirar. Posteriorment, es va esvair. Tot apunta al fet que la causa de la mort és un accident cardiovascular, potser agreujat pel coronavirus.

tracking