Diari Més

L'Índia supera els quatre milions de casos de coronavirus

El país més afectat del món és els Estats Units amb 6,2 milions de casos i més de 187.000 morts

El país més afectat del món és els Estats Units amb 6,2 milions de casos i més de 187.000 morts

L'Índia supera els quatre milions de casos de coronavirusEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Índia va superar aquest dissabte els quatre milions de casos de coronavirus en sumar 86.432 noves infeccions en les últimes 24 hores, el major número registrat en un país des de l'inici de la pandèmia.

Les últimes dades del Ministeri de Salut indi indiquen que el país asiàtic compta amb 4.023.179 casos de la COVID-19 i 69.561 morts en total, amb un augment de 1.089 en un sol dia.

En les últimes setmanes, aquest país de 1.300 milions d'habitants ha registrat les xifres més altes de contagis de tot el món i aquest dissabte va tornar a trencar el seu propi rècord.

L'Índia és, de moment, el tercer país més afectat del món per la pandèmia en termes absoluts, encara que la tendència suggereix que pot sobrepassar en els pròxims dies al Brasil, que compta amb 4.091.801 casos segons dades de la universitat estatunidencaJohnsHopkins

El nombre d'infeccions diàries no deixa de créixer al país asiàtic i les dades no indiquen que l'Índia vagi aaplanarla corba del coronavirus d'aquí a una mica.

El país asiàtic ha trigat tan sols 13 dies a passar de tres milions de casos de COVID-19 a quatre, enfront dels 16 dies que va trigar a passar de dos a tres milions.

Encara així, l'Índia ha registrat una taxa de mortalitat inferior a la mitjana mundial, un fet que les autoritats índies solen destacar i que, segons els viròlegs, també s'aplica a altres països del sud i sud-est d'Àsia.

tracking